Dănuț Jurubescu, noul șef al transportului urban din Reșița!

Dănuț Jurubescu a fost votat în unanimitate, de toți cei 17 consilieri locali ai municipiului Reșița, prezenți în ședința de îndată de astăzi, în funcția de administrator unic al Societății Comerciale Transport Urban Reșița SRL.

Încă director regional în cadrul companiei Q-Fort până la data de 15 august, Jurubescu afirmă că în decizia luată de a lucra în administrația publică, nu a stat nicio clipă partea financiară, ci dorința de a înfăptui lucruri importante pentru Reșița.

„Am încredere că voi realiza lucruri bune pentru Reșița, chiar dacă este un domeniu cu care mă voi familiariza din mers, va fi o provocare de care aveam nevoie și căreia îmi doresc să-i fac față cu brio“, a afirmat pentru Reper 24 noul administrator TUR, Dănuț Jurubescu.

La proiectul de hotârâre inițiat de consilierul local Hadrian Popescu, privind încetarea calității de administrator unic a lui Gelu Ardeleanu la SC Transport Urban Reșița SRL, consilierii au votat în aceeași unanimitate.

Despre noul și fostul manager al societății de transport urban reșițean, primarul municipiului Reșița, Ioan Popa, a precizat:

Dănuț Jurubescu este un tip ambițios, dinamic și foarte pragmatic. Eu am mare încredere în el și în tinerețea lui, iar el poate să demonstreze că are puterea să ducă la bun sfârșit o serie de proiecte.  Îi mulțumesc pe această cale lui Gelu Ardeleanu pentru tot ce a realizat până acum la TUR, el fiind, practic, responsabil pentru reactivarea acestei companii. Gelu nu pleacă, va rămâne în zona tehnică în cadrul societății de transport urban. Însă transportul urban e o plăcintă care nu e digerabilă pentru oricine. Ați văzut ce probleme au fost în acest sector de transport urban la primăriile din Timișoara sau Oradea. E o zonă care, fiind subvenționată în parte de primării, transport elevi – pensionari, are o tendință de a umfla costurile pe conceptul „oricum vin bani din subvenții“. Greșit! Noi trebuie să ne păstrăm în niște condiții decente, atât de salarizare, cât și de servicii, astfel încât să nu punem presiune pe buget. Iar din acest punct de vedere, Dănuț Jurubescu este persoana cea mai potrivită să ocupe acest post“, a ținut să precizeze Ioan Popa, primarul municipiului Reșița.

Sursa: Sergiu TABAN – Reper24