Moovit – în Reșița

Multă lume se întreabă, încă, la ce foloseşte un site.

Mulţi dintre cei care ştiu, consideră că e suficient să ai un ”www” iar conţinutul să fie ceva în care nişte date lapidare să te îndrume spre un telefon şi un fax.
S-a râs de noi, noi TUR, că am pus căruţa înaintea calului, că n-avem autobuze şi tramvaie, dar avem un site de care suntem mândri.

Şi a venit vremea ca lumea să pară mică şi să descoperim că lumea largă e mică şi că Occidentul oriunde s-ar afla simpatizează cu efortul nostru, acasă de multe ori privit cu scepticism, dacă nu chiar cu note de sarcasm.
Occidentalii ne-au citit şi căutat, aşa că acum avem o ştire: transportul reşiţean va face un pas mare spre conceptul de smart.

Ce este Moovit?
Ghidul de transport public urban numărul 1 în lume!

Moovit este o aplicație care în momentul de față poate fi folosită cu succes în peste 1500 de orașe din întreaga lume, inclusiv în 22 de orașe reședință de județ din România. Scopul aplicației este de a oferi utilizatorilor informații cât mai corecte și complete în legătură cu modalitățile de a ajunge dintr-un punct A într-un punct B cu ajutorul mijloacelor de transport public. 

Moovit va oferi informații actualizate în timp real direct pe telefonul mobil.
Călătorii vor avea acces la lista de trasee, stațiile parcurse de acestea cât și la orarele mijloacelor de transport public prin simpla navigare într-o aplicație mobilă. 

Mai mult, se pot afla date în timp real direct de pe telefonul mobil. Alertele în cazul unor perturbări sau devieri de traseu pot fi anunțate la fel de ușor. 

Reşiţa va avea o secțiune dedicată în cadrul aplicaţiei Moovit unde orice călător va putea avea acces rapid la ele indiferent dacă se află acasă, la birou sau în drum spre stație.